2 db bukfenctál | Itt a Karácsony

2 db bukfenctál

Kérdésed van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

+36 1 444 9009
kapcsolat@ittakaracsony.hu

Ugye abban egyetértünk, hogy a kisgyermekek etetése nem egy egyszerű művelet. Egy pillanatra elfordul az ember az etetőszéktől és a tányér tartalma máris a földön hever.

Ezt a kiboríthatatlan tálat te is és a gyermeked is imádni fogja. Giroszkópos kialakításának köszönhetően akármilyen irányba is forgatod, a teteje mindig felfelé fog nézni, hogy ne boruljon ki belőle semmi. Bármerre is borítják a gyerekek, az étel mindig a tálon belül marad. Egyszerre hoz szórakozást a gyermekek számára és könnyebséget az életedbe. :)

Hasznos tudnivalók

Tehetsz bele nekik rágcsákat, földimogyorót, mazsolát, kekszet, kukoricapelyhet, gyümölcsöt, amit gondolsz. Használhatjátok utazás közben, a buszon, az autóban, séta közben, játék közben, vagyis ahol csak a kedvetek tartja. Mókás bukfencező mozgása sok boldog pillanatot hozhat a gyermekednek az étkezések során.

Tulajdonságok

  • Mérete: 17.5 x 7.5 cm
  • Anyaga: ABS, biztonságos a gyerekek számára.
  • Súlya: 230 g

Mit rejt a termék csomagolása?

  • 2 db Bukfenctál fedővel

A megrendelt termékeket 3-8 munkanapon belül szállítjuk az általad megadott címre az MPL futárszolgálat segítségével. A futárnál biztonsággal fizethetsz bankkártyával vagy készpénzel.
A csomagfeladásról minden esetben értesítést küldünk.

20 000 Ft felett díjmentes házhozszállítást biztosítunk.

Fontos
A karácsonyi időszakban a futárszolgálatok túlterheltek, ezért a kiszállításban késedelem következhet be, melyre sajnos nincs ráhatásunk.

Hírlevél A legfrissebb ajánlatok, akciók egyenesen a postafiókodba.