Mágikus kisállat szőrtelenítő kesztyű | Itt a Karácsony

Mágikus kisállat szőrtelenítő kesztyű

Kérdésed van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

+36 1 444 9009
kapcsolat@ittakaracsony.hu

Kedvencünk szőrzetének ápolása sokszor csak nyűg mindkét fél számára. Ezzel a kesztyűvel a szokásos simagató mozdulatokkal egyidejűleg megszabadíthatod őt az elhullajtott szőrszálaktól.

Így a kényeztetést összekötheted a hasznossal is, a lakásodban kevesebb szőrszállal fogsz találkozni, kutyusod vagy cicusod pedig ápoltabb lesz.

Hasznos tudnivalók

Leginkább a hosszú szőrű háziállatok esetében okoz különösen sok kellemetlenséget szőrzetük ápolása. A kefét nehez áthúzni rajta és legtöbb esetben az állatok sem szeretik ezt a műveletet. Ennek a speciális kesztyűnek a tenyere egy apró műanyag sörtékkel ellátott felületet kapott, ezek segítenek kíméletesen eltávolítani a kihullot szőrszálakat úgy, hogy közben át is maszírozod vele. A finom, simogató mozdulatokat a kutyád és cicád egyaránt jobban fogja tűrni. A kihullot szőrszálakat könnyen, egyben el tudod távolítani a sörték közül és a kesztyűt is egyszerűen tisztíthatod.

Tulajdonságok

  • Anyaga: poliészter, gumi
  • Kutyákon és macskákon egyaránt használhatod.
  • Finoman masszírozza kiskedvenced.
  • Tépőzáras, gumírozott csuklórész.
  • Könnyen tisztíthatod.

Mit rejt a termék csomagolása?

  • 1 db szőrtelenítő kesztyű

A megrendelt termékeket 3-8 munkanapon belül szállítjuk az általad megadott címre az MPL futárszolgálat segítségével. A futárnál biztonsággal fizethetsz bankkártyával vagy készpénzel.
A csomagfeladásról minden esetben értesítést küldünk.

20 000 Ft felett díjmentes házhozszállítást biztosítunk.

Hírlevél A legfrissebb ajánlatok, akciók egyenesen a postafiókodba.