Matematika tanulást segítő bűvös henger | Itt a Karácsony

Matematika tanulást segítő bűvös henger

Kérdésed van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

+36 1 444 9009
kapcsolat@ittakaracsony.hu

Szeretnéd, ha gyermeked játszva és könnyedén tanulná meg a matematika alapjait? Ezzel a tanulást segítő hengerrel nem fogja kényszernek érezni a tanulást!

A matematika nem könnyű, és a legtöbb gyermek figyelmét nehéz lekötni vele, de ez a henger a segítséged lehet. Mgismerteti a gyerekekkel a számokat, a számolás alapjait és további hasznos készséget is elsajátíthatnak a használat közben. Szeretnéd egy igazán hasznos játékkal meglepni a gyermeked? Akkor ez a termék megfelelő választás lehet. Mindkét nemnek ideális ajándék megfelelő ajándék.

Hasznos tudnivalók

A matematikai alapműveletek elsajátítása mellett, a speciális kialakításnak köszönhetően a játék különböző tulajdonságai, más és más készségeket hivatottak fejleszteni. Használat közben fejlődik a kézügyesség, a különböző színek és formák a figyelemfelkeltés mellett javítják a gyermek térlátását, valamint nő a problémamegoldó képesség is. Az egyik végén az angol ABC található, a másikon egy aranyos rajz kapott helyet. Az ábrák, és a hengereken található műveletek, számok, eltérően helyezkedhetnek el, ennek a kiosztása véletlenszerű.

Tulajdonságok

  • Anyaga: műanyag
  • Mérete: kb 5,5 X 7 cm
  • Véletlenszerű színkiosztás
  • Óvodás és kisiskolás gyerekeknek

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db matematika tanulást segítő bűvös henger

A megrendelt termékeket 3-8 munkanapon belül szállítjuk az általad megadott címre az MPL futárszolgálat segítségével. A futárnál biztonsággal fizethetsz bankkártyával vagy készpénzel.
A csomagfeladásról minden esetben értesítést küldünk.

20 000 Ft felett díjmentes házhozszállítást biztosítunk.

Hírlevél A legfrissebb ajánlatok, akciók egyenesen a postafiókodba.