Univerzális, állítható autós telefontartó | Itt a Karácsony

Univerzális, állítható autós telefontartó

Kérdésed van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

+36 1 444 9009
kapcsolat@ittakaracsony.hu

Aki sokat autózik, előbb-utóbb kénytelen használni a telefonját a járműben. Ez a telefontartó megkönnyíti és biztonságossá teszi a telefonhasználatot.

A csúszásmentes felületnek köszönhetően a műszerfalon bárhol elhelyezhető, biztonságosan tartja a telefont, amely így nem fog menetközben leesni a tartóról. Mindegy, hogy Android vagy iOS készülékkel rendelkezzel, a mágneses töltő segítségével mindkettő típust töltheted. Csak helyezd el jól látható, de nem zavaró pozicióba az autó műszerfalán és telefonálj kihangosítva, vagy könnyítsd meg a tájékozodást a navigáció segítségével.

Hasznos tudnivalók

Nem kell aggódnod, hogy készüléked lemerül útközben, nem kell kábelekkel bajlódnod a töltés miatt. A műszerfalon a neked legmegfelelőbb pozicióba helyezheted, valamint 120 fokban döntheted a telefontartót, ezáltal a legjobb nézetet egyszerűen beállíthatod magadnak.

Tulajdonságok

  • Csúszásmentes felület
  • Lightning csatlakozás Apple termékekhez
  • Micro USB csatlakozás mobiltelefonokkal

Mit rejt a termék csomagolása?

  • 1 db univerzális, állítható autós telefontartó
  • 1 db 2 végű mágneses kábel

A megrendelt termékeket 3-8 munkanapon belül szállítjuk az általad megadott címre az MPL futárszolgálat segítségével. A futárnál biztonsággal fizethetsz bankkártyával vagy készpénzel.
A csomagfeladásról minden esetben értesítést küldünk.

20 000 Ft felett díjmentes házhozszállítást biztosítunk.

Hírlevél A legfrissebb ajánlatok, akciók egyenesen a postafiókodba.